Juhlinbäckens Asta

Vi bygger

Publicerad 2011-05-06 17:38:24 i Blandat,

Det brukar ju heta att "även solen har sina fläckar" men i vårt fall är det nog mer tal om att solen ibland lyser. I vår umgängeskrets är vi inte direkt kända som de mest produktiva. Även om det händer en del så rör det sig mer om dvala och sen ett superil där allt händer. Jag tror mig uppleva att vi är i ett sådant just nu. I veckan har det nämligen hänt en del ute i hundgården.



Johan har byggt en ny plattform till hundarna men medan Mira älskar att sitta på den verkar Delah inte vara lika övertygad.



Tro det eller ej men efter (håll i er) närmare 3 år har hundhuset äntligen fått sig en ytterdörr. Som jag tom har hunnit måla!!!



Nu är det bara lite omflyttning av grus kvar så ser det inte så pjåkigt ut. Nästa projekt blir att lägga en liten stengång på Viramattan och konstruera en bro. Vi får se hur många år det tar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela