Juhlinbäckens Asta

Suck...

Publicerad 2012-05-20 07:42:00 i Blandat,

Ok, hon är en rätt cool dam på snart 9 år men det finns faktiskt gränser för hur puckad och valpig man får lov att vara i den åldern. Nyaste upptäckten är Delahs leksak som man kan fylla med godis. Zelda har en något originell stil och försöker mörda den istället för att överlista den. Terrier va det ja...

Vi festpreppar

Publicerad 2012-05-19 10:37:03 i Blandat,

Det har varit två dagar med väder som får en att inte vilja stiga upp ur sängen på morgonen, perfekt pluggväder med andra ord. Ikväll slår vi däremot på stort och ordnar fest för Lulefolket. En gång om året brukar vi försöka samlas här ute men det är första gången för många då vi istället för klassen kör hela fredagsfika-gruppen. Det bjuds på fint väder även om det blåser lite i värsta laget, hoppas ändå att vi kommer kunna sitta ute och äta.





Det blev pannkaka

Publicerad 2012-05-17 11:09:13 i Blandat,

Ni vet det där om att jag skulle skaffa mig gröna fingrar? Ja det sker sig rätt brutalt när jag ställde ut plantorna i solen på dagen och glömde ta in dem på kvällen. Jaja, nya tag idag och jordgubbslandet har fått sig en ansiktslyftning som heter duga. Fantastiska karln min erbjöd sig tom att rensa lite ogräs medan jag pluggar det sista inför tentan imorgon.

Bättre väder

Publicerad 2012-05-13 18:36:41 i Blandat,

Är det inte den ena som myser så är det en annan. Zeldas säsong börjar sakta men säkert närma sig och finns det en solfläck i närheten så hittar man henne i den.

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela