Juhlinbäckens Asta

På söndagar

Publicerad 2011-05-01 08:43:40 i Blandat,

Under veckan gör man vad man kan för att hålla sig flytande. Man stiger upp, kommer till jobbet i tid och gör där det man ska. Sen kommer man hem, äter, pysslar med hundarna och sen går man och lägger sig. I fredags var dock ett undantag för Zelda fick följa med på jobbet vilket jag tror var uppskattat av både vovven och arbetskollegorna. Ja och på lördagarna så är det lite som att gå in i en vägg för då slappar man bara, kanske går på stan en sväng men mest så tar man det bara lugnt. Det är faktiskt på söndagarna allt händer här hemma. Direkt vi vaknade i morse så tog vi en cykeltur med Delah och Mira vilket var riktigt skönt. Mira har inte en suck när det gäller att hänga med i Delahs tempo, hon är precis som en travhäst, både till teknik och fart. Sen har jag plågat altanen med högtryckstvätten men det gick lite si och så med det. Nu ska jag sätta igång en tvätt och sen blir det till att baka bröd för den kommande veckans behov.

Vad gör ni idag?

Jo, igår var vi ju på stan och då hittade vi ett jaktspel vid namn "Hunting Unlimited". Johan får återkomma med en recension men det verkar i alla fall som om han tycker om det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela