Juhlinbäckens Asta

Torsdag

Publicerad 2011-03-10 19:47:36 i Blandat,

Nuförtiden rullar bara dagarna på. Jag tycker att jag inte gör så mkt annat än pluggar och tentar. Nu är det dessutom dags igen. Utställningen i söndags var en enorm besvikelse. Vi var ju medvetna om att det inte skulle gå super eftersom hon inte riktigt är i form men vi tänkte i alla fall testa. Det blev en hel del kritik som man måste ta till sig även om det kan vara svårt. Johan kommer nog aldrig smälta att domaren tyckte hon hade stora öron. Men även den snyggaste hunden kan ibland gå dåligt på utställning så det är bara till att ta nya tag och försöka igen. Hon skötte sig i alla fall super i ringen, jättebra rörelser och stod klockrent hela tiden så om inte annat är ju i alla fall det positivt.

Kommentarer

Postat av: Göril

Publicerad 2011-03-11 07:01:14

Det kommer gå bättre nästa gång :) När hon är i form, då händer det! Kram

Postat av: Faster

Publicerad 2011-04-12 20:21:33

Ja, sådant kan hända den bästa. Även domare kan ju ha dåliga dagar. Den fina Bodil har ju till och med fått ett tredje pris en gång och det skulle man ju aldrig kunna tro, eller hur? :-)Trevlig blogg ni har!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela