Juhlinbäckens Asta

En dag i pulkabacken

Publicerad 2011-03-20 12:15:45 i Blandat,

Igår blev vi medbjudna på korvgrillning i Norrfjärden. Det var tillsammans med Askas familj och ett par vänner till dem. Efter ett par varma mackor och en korv eller två (samt en riktigt smaskig tårta) var det mest pulka som gällde. Johan och Görgens dotter verkar riktigt förtjusta i varandra för det är inte alla som springer uppför en backe med en 3-åring i pulka på släp efter sig. En annan har då i alla fall inte mkt att kontra med.





Det är verkligen superväder ute idag igen. Johan är ute och pysslar med både det ena och andra medan jag försöker plugga. Jag ska erkänna att det inte går sådär super men man har ju sånna dagar också. Ikväll blir det i alla fall hockey för hela slanten. Vi ska stå i klacken och skrika oss hesa för nu är det vinna eller försvinna som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela