Juhlinbäckens Asta

Det är varmt

Publicerad 2011-07-03 13:50:31 i Blandat,

Det har har varit ett par hektiska 2 veckor så vi har bortprioriterat lite...
Terriern är som vanligt helkonstig. När det är som varmast, ja då ligger hon på altanen och solar. Det verkar som om 25-30 grader i skuggan helt enkelt inte riktigt räcker för den där tussen.



Midsommar kom och gick och för vår del spenderades den för en gångs skull hemma hos mina föräldrar i Stensele. Det var verkligen ingen märkvärdig helg men otroligt välbehövlig. Det är så skönt att kunna jobba på veckorna och vara helt ledig varje helg.

Här hemma pysslar vi på för fullt. Ju mer man får i ordning desto mer verkar bli i oordning. Kanske beror det på att när en sak blir snyggt så vill man att allt ska vara snyggt och fint runt omkring en. Det är bara det att tiden på dygnet inte riktigt räcker till med allt man vill hinna.

Nu när det är så pass varmt går det inte längre att cykla med hundarna. Det går faktiskt inte ens att cykla om nätterna för temperaturen sjunker inte tillräckligt. Istället har vi tagit upp det här med simning. Lilla Lamin som vi fick av pappa är verkligen super! Hundarna tycker det är superskönt att hoppa i från båten och simma in till land. Ett extra plus i kanten är ju att båten är liten och ligger så bra i vattnet att de mer kan glida ner i vattnet än hoppa. Det är verkligen perfekt träning nu när det börjar dra ihop sig till utställningssäsong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela