Juhlinbäckens Asta

Soldyrkaren har det svårt

Publicerad 2011-02-19 09:09:21 i Blandat,

Zelda fullkomligt älskar värme. Om vintern ligger hon gärna på fotpallen nära kaminen eller djupt nedkrupen under ett täcke. När sedan våren kommer så missar hon sällan chansen till att ligga mitt i en solfläck och jäsa. För att inte tala om sommaren då hela terriern väcks till liv och åter igen blir den hund som man alltid vill att hon ska vara. För om vintern då går hon snudd på i dvala.

Zelda har två overaller för att hon ska överleva (jag skäms men de är nödvändiga och så länge de inte är rosa med fluff får jag dispens) men nu när det snart i en veckas tid har legat mellan -25 till -30 så har de verkligen noll effekt. Lilla livet fryser så enormt om tassarna att det börjar likna strejk så fort det är rastning som gäller. Johan har tom uppfunnit en ny variabel inom måttsystemet som kallas för terriersteg. Två terriersteg är tydligen just nu den sträckan hon färdas för att just så pass missa bron när hon kissar.

Kommentarer

Postat av: Göril

Publicerad 2011-02-19 18:53:42

Haha :D Två terriersteg den var rolig.. Ebba fryser också så himla mycket nu :( Hon har inte fått långpromenader på länge nu.. Kram/Gurra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela