Juhlinbäckens Asta

Torsdag 23 september

Publicerad 2010-09-23 22:50:43 i Blandat,

Johan sitter och pillar på sin nya mobil som mer eller mindre har gått sönder. Han har därmed inte tid att skriva om skogen. Därför pratar han och jag författar. Johan hälsar att:

Det har regnat JÄTTEMYCKET idag men trots regn så har Delah sökt superbra. Sen vill han tydligen inte berätta något mer än att det inte blev någon älg.

Jag tror att han hade lite förhoppningar om att det skulle bli en liten (öhmm.. STOR) älg idag. Det är nämligen så att Johan har en liten träask som han gjorde på träslöjden någon gång i sin ungdoms dag. I denna lilla ask så sparar han alla tomhylsor från älgar som han har skjutit. På hylsorna står det dessutom sort och datum. Denna ask kommer fram någon gång med jämna mellanrum för att kollas igenom, studeras och minnas det som varit. För dryga veckan sedan var den framme igen och då radades hylsorna upp efter datum. Det visade sig då att dagens datum inte hade mindre än 3 tomhylsor. Johan hade nog hoppats på en fjärde medan jag hävdar att det är bättre att fylla ut de datum som ännu inte har någon hylsa.

Update: Johan har starka åsikter om mitt sätt att skriva och hälsar, för att undvika missförstånd, att det naturligtvis bara finns 1 hylsa/älg. Det är tydligen mycket viktigt att ni får veta det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela