Juhlinbäckens Asta

Johan gråter nästan

Publicerad 2010-10-15 09:39:57 i Blandat,

Delah har varit dålig i halsen en längre tid. När hon blir trött i halsen så hostar hon lätt och äter hon lite för fort blir det också där lite kraxningar. Vad värre har varit är att vi misstänkt att något suttit fast för ibland har hon rent av fått "hostanfall", precis som man själv kan få när man är förkyld med slem i halsen. Nu fick vi i alla fall nog och bokade tid hos veterinären och tror ni inte på f*n att hon är trasig?
Hjärtat tickade som det skulle ochhalsmandlarna såg bra ut men han ville ändå röntga lungorna för säkerhetsskull. Då visar det sig att hon har luftrörskatarr. Det var turligt nog en väldigt lindrig en och har vi tur är det vad som har varit fel hela tiden. Så nu blir det kortison i 3v och sen ska hon förhoppningsvis vara som ny igen. Så nu blir det vila för Delah som gäller. Jo en sak till, terriern har börjat löpa så Johan ser inte direkt positivt på det här med att få jaga massor efter uppehållet...

Kommentarer

Postat av: Enda fastern

Publicerad 2010-10-15 20:05:34

Men kära värld, hälsa Johan att det inte är något att gråta för, det blir älgjakt nästa år igen.:-) Kolla de små söta här http://www.youtube.com/watch?v=KnULv6z9CDo eller kolla Stebas hem på FB, och som ägare till en Stebas kan du ju blir medlem. ;-) ha det så kul i helgen och ta väl hand om mor!

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=101761746556047

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela