Juhlinbäckens Asta

VAH

Publicerad 2010-11-26 12:01:16 i Blandat,

Här hemma "VABar" vi inte utan vi "VAHar". Besöket hos veterinären igår kunde ju ha gått sämre men vi känner oss ändå lite nere. Miras lilla knöl på magen är utan tvekan en godartad historia och behöver inte åtgärdas så länge som den inte växer allt för mkt. Vi ska börja hålla koll på den efter löpen då hormonpåslag får den att växa. Det var därför som den växte en del i och med valparna och sedan krympte igen. Delah är det lite sämre med för hennes luftrörskatarr har gått och blivit värre. Förra gången hörde han inget konstigt på henne utan det var ju först på röntgen han kunde konstatera en lindrig luftrörskatarr. Denna gången blev hon märkbart irriterad när han höll på att klämma, gnugga och känna på halsen. Då hon blev bättre 2/3 in i förra behandligen så sätter han in den igen fast denna gång kraftigare och längre.

En hund som kissar 1ggr/h kan inte lämnas inne medan matte åker på föreläsning och en hund med luftrörskatarr ska med fördel inte lämnas att busa i hundgården när det är så pass kallt som det är idag. Därför ligger jag på sängen och läser ekonomi medan Delah ligger under den och sover.



När fick sängen sina små tuggmärken?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela