Juhlinbäckens Asta

Inget går vår väg

Publicerad 2010-11-13 20:39:17 i Blandat,

Först åker Delah på luftrörskatarr, sen kommer det en hel massa snö och sen misstänker Johan att Mira åkt på noskvalster. Då Delah gått riktigt bra i skogen och utvecklats över förväntningarna så hade vi båda hoppats på att få henne till jaktchampion innan säsongens slut. Allt kan ju som sagt hända och bara för att man har en bra hund så är det ju ingen garanti för att jaktproven går bra. Men just nu känns det verkligen som om allt går emot en. Hundar reagerar ju individuellt på noskvalster. När en tappar nosen totalt så kan en annan gå med kvalster i näsan utan några större symptom. Jag hoppas verkligen innerligt på att Delah (till skillnad från Mira) är en av de hundar som fungerar i alla fall.
Det är tur att man börjar bli lite rutinerad och att ens "hundmedicinskåp" innehåller det viktigaste. Så nu är kuren påbörjad och huset ska "saneras". Det kan tyckas överdrivet med jag tar hellre det säkra före det osäkra. Nu accepterar jag inte fler motgångar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela