Juhlinbäckens Asta

Vi har det bra

Publicerad 2010-06-23 11:42:43 i Blandat,

De ligger mest och äter hela tiden, sedan tar de en paus på omkring 5 minuter och sedan är de igång igen.
Det syns på Miras kropp att det tar på henne, men det är ju bara naturligt. Däremot så är hon extremt pigg, mycket piggare än jag trodde att hon skulle vara. Fast och andra sidan var ju inget som vi trodde det skulle vara/bli under hela hennes dräktighet. Dagarna innan valpningen struttade hon ju fram under promenaderna. Jag upplevde nog aldrig att hon tyckte sig vara tung, steget var lika lätt som det alltid varit.

Vi är väldigt stolta över Mira, det är ett enormt arbete hon gör. Alla valpar lägger på sig, det är ingen som sackar efter i viktuppgång utan de är alla ganska jämna.

Sen så är de ju väldigt snygga i färgen, mörka och fina. Sånt som färg ändras hela tiden men det ser väldigt positivt ut. Sedan till det viktigaste av allt, långa fina svansar och INGA SLIPSAR!


En slagen hjälte som tar en tupplur mellan målen

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-06-23 14:30:00

Men halledusingen så söt man kan va då =)skönt å höra att allt går bra för er alla. Klappa om Mira från mig

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela