Juhlinbäckens Asta

Ett varningens finger

Publicerad 2010-07-19 13:02:23 i Blandat,

De flesta av våra valpar ska flytta rätt långt, därför har inte heller alla valpköpare möjlighet att komma och lära känna valparna så som vi skulle önska att de gjorde innan det är dags för flytt. Att komma förbi en gång för att välja valp är ungefär som att lotta, man lär inte känna en valp och dess mentalitet på ett par timmar. Alla valpar har ju dessutom, precis som människor, bättre och sämre dagar.

Lär känna oss så att vi får känna er. På så sätt lär ni även känna valparna, en blogg säger inte speciellt mkt.
Vi känner oss båda rätt tillfreds med dem vi valt, nu vill vi även att ni ska känna er nöjda med oss. Vi vill ge er möjligheten att få den valp som är bäst lämpad för er.




h4 går lös på leksaken


h1 och jag tror att det är h2 men ibland är det svårt att se.


h3 och en liten bit av h1

Kommentarer

Postat av: Katarina Sundberg

Publicerad 2010-07-19 17:11:24

Fina valpar ni har. Själv har vi fullt upp med våran lill Eddie. Han är 10 veckor nu och har i dag lyft på benet första gången.

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-07-21 19:37:20

Ja det e verkligen inte lätt att se skillnad på dem utseendemässigt för gud va de ändrar teckning! Börjar har mer koll på vem som är vem genom deras beteende. Ni gör en superfint jobb med alla vovvarna.

kram "minimatte"

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela