Juhlinbäckens Asta

Det här med mat

Publicerad 2010-07-19 05:52:11 i Blandat,

Det har varit en väldigt händelserik helg för valparna. Min kära mor och far var här över helgen och då passade vi på att bygga oss en valphage att ha ute så det var premiär i lördags. Det verkar vara väldigt skojigt det här med att vara ute. Det hoppas, skuttas och busas från alla håll och kanter. Något annat nytt i valparnas liv är den fina lilla vattenskålen som hänger i gallret. De har druckit vatten förr men det är förns nu de har helt fri tillgång till det utan risk för att kliva rakt i allt och spilla ut det. Skojigt det där med vatten tycker de men de har kanske inte riktigt kommit på det där med att lapa. Just nu är det mest doppa nosen i vattnet och sen slicka sig runt munnen som gäller.


h2 tar en välförtjänt tupplur

Ja valpfoder har valparna också börjat med. Det fanns först fem filmer med respektives första matupplevelse men det finns minst sagt oplanerade inslag i samtliga filmsnuttar så vi får se hur det blir med att lägga upp dem.


Alla väntar på mat, även h1 fast utanför bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela