Juhlinbäckens Asta

Den förstfödda

Publicerad 2010-07-26 21:56:47 i Blandat,

Vår lilla H1 är en av våra trevligaste valpar, i alla fall enligt min mening. Han är busig precis som de andra men solklart bossigast. Han var mycket mindre än de andra när han föddes och kommer alltid att vara minst så länge som han bor hos oss. Hans storlek har dock aldrig hindrat honom utan han brottar lätt ner de andra valparna och tar kommandot. Han är även social med människor och kryper gärna upp i famnen och gosar ett tag.

Än så länge så skiljer han sig en hel del från sina syskon, det är H1 som man först lär sig att urskilja och så har det alltid varit. Han är betydligt mycket mörkare än sina syskon och ser ut som en liten svart nallebjörn. Jag har mina misstankar om vem han har ärvt sin päls av för han ser ut som en liten minikopia av vår Mira. Pälsen är inte av denna värld och han kan upplevas ha aningen brant stop just för att pälsen är så tjock.





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela