Juhlinbäckens Asta

Såhär kring mellandagarna

Publicerad 2010-12-28 11:25:30 i Blandat,

Vi har varit hemma sedan i torsdags på ett välbehövligt julllov. Mamma och pappa har ju haft hand om Zelda i närmare 2 veckor så det var jätteskönt att få rå om henne igen. Igår på vägen hem tokfyndade vi i Arvidsjaur så nu har vi äntligen fått oss en vettig tv. Av någon anledning har vi alltid dragits med farmors gamla avlagda (2st efter varandra faktiskt).

Delah har dessutom börjat löpa vilket verkligen var på tiden. Nu kommer det bli krig ett par veckor framöver. Delah är iofs extremt duktig på att städa efter sig men även den bästa kan behöva hjälp på traven med ett tikskydd. Detta är något som Delah inte alls gillar utan hon tuggar sönder dem en efter en. Den här gången får vi nog helt enkelt ändra taktik och försöka hålla igång henne så mkt som möjligt. Hon brukar annars gå in i sig själv en hel del under löpen. jag gissar att hon har en hel del ont så då passar ju en långprommis eller två utmärkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela