Juhlinbäckens Asta

En lurig en

Publicerad 2010-12-09 12:10:53 i Blandat,

I och med att Delah går på kortison så ökar hennes törst och hunger markant. Det är faktiskt så att hon blir mer uppspelt än Zelda när det vankas mat (ingen trodde nog att det kunde vara möjligt). Delah har alltid varit en lurig en, eller som pappar kallar henne - lömsk. Hur som helst... Vi har all hundmat i stapelbara foderbackar inne i en av garderoberma i datarummet. Denna garderob har ingen dörr utan en lamellgardin istället vilket gör att man lätt kommer in och ut. Delah har nu lärt sig att man kan lyfta på locket till foderbacken och äta precis så mycket som man vill. Behöver jag tillägga att vi numera håller datarummet stängt?

En positiv sak med denna nya lärdom är det faktum att hon inte stjäl sånt som egentligen inte är hennes. När hon var liten hade vi en hel del problem med just detta, därav lömskheten för det gick verkligen inte att komma på henne i själva stjälandets stund (hon är/var tyst som en ninja).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela