Juhlinbäckens Asta

Vi kallar det rehabilitering

Publicerad 2010-08-25 08:30:09 i Blandat,

Mira har alltid haft lätt för att få liggsår. Detta avhjälpte vi lätt med att skaffa en biabädd. Under hennes dräktighet blev hon dock lite tung så liggsåren kom tillbaka fler och på nya ställen än tidigare. Detta avhjälper vi med lite extra mys.

När jag bodde hemma hos mina föräldrar kan man säga att zelda var lite bortskämd i den bemärkelsen att hon fick vara och ligga på ställen där de andra hundarna inte fick (det blir nog lätt så med små hundar). Här hemma gör vi dock ingen skillnad på storlek (förutom när det gäller skinnsoffan). Alla våra hundar får vara på samma ställen om än kanske inte alltid (Mira och Delah löser ju rätt mkt hår ett par ggr/år).

Från jobbet fick jag 3st skumgummimadrasser. Dessa ligger nu på gästsängen så det är i precis lagom höjd med fönstret. Den är rena rama paradiset för Mira och Zelda (Delah är inte intresserad).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela