Juhlinbäckens Asta

Vi har en bra dag

Publicerad 2010-08-26 15:32:58 i Blandat,

Det måste vara en bur från himlen som vi har fått låna av Sandra. Ajax så gott som somnar direkt man lägger in honom i den. Här hemma är det en riktigt ruggig dag och det kan nog räknas som höst snart. Imorgo ska Ajax och Zelda få följa med till blåbärsskogen, vårt förråd behöver fyllas på.


Första brasan för den här säsongen


Ajax gillar sin nya boll

Igår följde Ajax med till Sandra. Johan är mest ute och tränar med de andra hundarna och igår var det Delahs tur. Lille Ajax fick då gott hänga med mig in till stan men någon "cityhund" är han iaf inte än. Vi var dock inte inne så länge (det skadar inte att vara lite försiktig innan 12-veckorssprutan) men tillräckligt för att han skulle hinna ta en liten tupplur på köksgolvet och mysa med Sandra och Bella. Man börjar inse hur otroligt viktigt det har varit för våra valpar att de har fått växa upp här ute. Det har utan tvekan haft stor betydelse för att de alla är så trygga och stabila.

Nu ska vi fortsätta busa så att han blir lagomt trött till det är dags för veterinärbesök. Det är ju som dags för det med tanke på att det var över en vecka sedan sist och att Ajax förhoppningsvis får ett nytt hem på lördag.


Kommentarer

Postat av: Sandra Ajax

Publicerad 2010-08-27 20:58:40

Riktigt söt hund!



Trillade in här då jag googlade på mitt eget namn och du hade skrivit "... fått låna av Sandra. Ajax så gott som ...", hehe :) Ha en fin helg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela