Juhlinbäckens Asta

Hur det blir sedan...

Publicerad 2010-08-22 17:46:16 i Blandat,

Fram till dess att Ajax lämnar oss så kommer han ju som sagt få vara med i bloggen en hel del. Jag ska försöka uppdatera så gott som dagligen så att ni får hänga med i "lillpaltens" liv.
Efter Ajax avfärd så kommer bloggen att övergå till att handla lite mer om våra andra hundar. Nu när det börjar närma sig jaktsäsong så kommer nog Johan ta lite plats i bloggen han med. Det kan ju vara intressant att läsa om hans äventyr i skogen tillsammans med Mira och Delah.

Men vi glömmer inte valparna, det är ju dem som bloggen skapades för. Vi kommer uppdatera med bilder och information alltefter som vi får den. Det är ju inte varje dag som man får följa en valpkull från födsel till leverans och vi ska göra vårt bästa så att ni får fortsätta följa dem.


Vi hoppas ni har haft lika roligt som vi haft det och har ni lärt er om så bara en bråkdel av det vi lärt oss så kan vi känna oss nöjda.


Tack för 9 underbara veckor tillsammans!

/Elsa & Johan

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-08-22 19:21:01

Tycker ni varit super duktiga som uppdaterat så mkt om allt som hänt dessa veckor, å jag e mkt stolt över hur ni tagit hand om samtliga vovvar i huset! skulle mer än gärna ha er som uppfödare! återkommer om några år då jag e mer erfaren älgjägare ;P

Å tusen tack för att jag fått äran att få hjälpa er i ert nya äventyr =)

Postat av: Marianne

Publicerad 2010-08-22 20:52:30

TACK ska ni ha för att vi fått följa er under dessa 9 veckor med eran första valpkull! M & E

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela