Juhlinbäckens Asta

Ajax vill ha ett nytt hem

Publicerad 2010-08-10 08:38:22 i Blandat,

Det var lättare att sälja valpar än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Det svåra har varit att hitta köpare som vi känner för. Vi har inte haft brist på köpare, tvärtom, men vi har ändå lille Ajax kvar för vi vill att han ska ges alla förutsättningar som krävs för att bli den jakthund vi vet att han har potential att bli.

Lillpalten söker nu ett nytt hem, för hemma hos mamma kan man ju inte alltid bo...


Han har snyggat på sig rejält de senaste veckorna. Teckningen i ansiktet verkar bli super!


Pälsen ändras den också. Det är bara vit underull under allt det svarta som inte alls är lika svart längre.


I profil ser man verkligen hur mycket han utvecklats.

Ajax kommer få vara med en hel del i bloggen framöver. Vi skulle mer än gärna behålla honom för han är en supermysig hund som gärna kommer och kryper upp i famnen på en. I kontrast till det är han nyfiken med en mycket bestämt vilja. Vi kallade honom "lillbossen" där ett tag. Det va ingen av de andra valparna som vågade sätta sig upp mot honom, trots att han var minst. Men vi känner att vi inte är rätt människor för Ajax. Med tre andra hundar varav två jagar och en är unghund så vore det inte rätt mot Ajax. Han behöver komma till ett hem med samma kärlek men till någon som har mer tid för honom än vad vi kan erbjuda.

Denna lilla kille etsar sig fast i hjärtat på en och han kommer definitivt bli svårast att sälja. Det finns flertalet orsaker till varför, i stort sett, alla våra vänner har just Ajax som sin favorit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan&Elsa

Vi som skriver i den här bloggen heter Johan och Elsa. Just nu lever vi i efterdyningarna av vår första valpkull med jämthunden Juhlinbäckens Asta. Denna blogg handlar om glädjen och utmaningen med att leva med tre hundar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela